Share |

Kutsujen varaaminen ja ohjelman rakenne

Kutsuja varatessanne voitte ottaa yhteyttä seuraavilla alueilla suoraan aluevastaaviin (parhaiten tavoittaa tekstiviestillä/ jättämällä soittopyynnön):

Saara 044 240 3531 (Turku ja lähialueet)

Maarit 044 080 8710 (Uusimaa, pääkaupunkiseutu)

Maria 040 124 3811 (Keski-Suomi)

Iina 040 934 9878 (Seinäjoki ja lähialueet)

Merja 044 995 9456 (Itä- ja Pohjois-Suomi)

Heidi 040 720 5603, ruotsinkieliset esittelyvaraukset, bätjäning också på svenska

Asiakaspalvelunumerosta 040 567 3848 (Pääkaupunkiseutu, Tampereen seutu ja koko Suomi)

Jälleenmyyjäpaikkakunnat 

Voit myös varata kutsut omalle paikkakunnallesi klikkaamalla varauslomakkeeseen tästä tai tekstiviestillä koko Suomeen numerosta 040 567 3848. 

__________________________________________________________

Etsimme teille mahdollisimman nopeasti lähimmän vapaan esittelijän. Olethan liikenteessä hyvissä ajoin, mielellään 6-12 viikkoa ennen esittelyä saadaksesi halutun ajan.

Vapaita esittelyaikoja voi tietysti kysellä lähempänäkin haluttua päivää.

- Tuote-esittelyyn kannattaa varata aikaa 1,5-3 h. Isomman ryhmän esittely kestää luonnollisesti hieman kauemmin kuin pienemmän.

- Aluksi esittelijä kertoo tuotteista, käyttötavoista ja materiaaleista.

- Esittelyssä mukana tuotteiden testikappaleet.

- Esittelyyn osallistujille on varattu kahdenkeskistä aikaa asiantuntevan esittelijän kanssa kysymysten esittämiseen ja keskusteluun.

- Illan järjestäjä saa rahanarvoisia etuja riippuen tilausten ja ystävien määrästä. Polttareissa voitte halutessanne ohjata lahjan suoraan morsiamelle.

- Esittely on ilmainen kun koko porukan yhteismyynti ylittää 200 e. Muussa tapauksessa tuote-infon maksu on 20 e koko porukalta yhteensä.

Kun kutsupyyntö saapuu meille, tarjoamme sitä teitä lähimmille esittelijöille. Jos emme löydä vapaata esittelijää läheltä, tarjoamme mahdollisuutta ottaa kauempana oleva esittelijä haluamallenne ajalle. Silloin kutsuista voi tulla matkakustannuksia, jotka yleensä ovat 20-50 euroa. Kutsujen järjestäjän päätettävissä on, haluaako järjestää kutsut vaikka esittelijä tulisi kaukaa ja kutsuista syntyisi kustannuksia.

Jos haluat varmasti saada lähimmän esittelijän, voit pyytää lähimmän esittelijän numeron ja sopia päivän suoraan esittelijän kanssa.

Tuotevalikoimassa:


- Maistuvia liukuvoiteita ja aromaattisia hierontaöljyjä

- Suloisia kiihottimia  ja herisyttäviä sauvoja

- Geishapalloja ja väriseviä kuulia

- Yhdessä käytettäviä, nautintoa lisääviä renkaita

- Rakkauspelejä ja kirjoja

- Pikkupöksyjä ja nahkatuotteita

- Alusvaatteita!